Centrul de Agrement Poiana Brașov: costuri, program și distracții

Cine merge la munte alege această destinație, în principiu, pentru a se bucura de aer curat, de drumeții și, în funcție de sezon, de activitățile specifice (schi, înot, picnic etc.).

Dar ce faci atunci când mergi toamna la munte? Și e foarte frig, iar copiii sunt mici și nu rezistă prea mult afară. Ei bine, cauți locuri în care să vă distrați cu toții, iar dacă aveți parte de experiențe noi, cu atât mai bine.

De data aceasta am să scriu despre o locație situată în centrul Poianei Brașov, o stațiune montană destul de mare, dar limitată în oferte de divertisment în extra-sezon.

Centrul de Agrement și Divertisment Poiana Brașov s-a deschis în urmă cu doi ani și se întinde pe o suprafață de 15.000 de metri pătrați.

Ce dotări are Centrul?

Principalul punct de atracție pentru copii de aici cred că îl reprezintă sala de escaladă, ce se desfășoară pe 250 de metri pătrați și care are trei tipuri de pereți de cățărare, în funcție de gradul de dificultate. Simultan, aici se pot cățăra 10 persoane. Evident vorbim și de copii și de adulți, căci oricine are curajul se poate avânta într-o escaladă.

Pentru Filip, a fost prima dată când s-a cățărat și a fost o experiență interesantă. Dacă la început era foarte dornic de aventură, în scurt timp i s-a părut cam greu așa că s-a urcat de două ori și apoi am plecat.

Probabil este destul de greu pentru un copil atât de mic să își mențină echilibrul, să se țină de suporții aceia speciali și să găsească și forța de a se cățăra.

În sală există o persoană specializată care îl instruiește pe părinte cum să țină corzile și, mai apoi, se asigură că tot procesul de urcare-securizare se desfășoară corect.

Centrul pune la dispoziția doritorilor, contra-cost, absolut toată echiparea necesară (corzi, încălțăminte specială, hamuri).

Pe lângă zona de cățărări, aici veți găsi și o zonă cu trei mese de biliard, opt piste de bowling, dar și mese de ping-pong. În weekend, sunt rezervate în totalitate, așa că dacă vreți să vă jucați bowling, faceți demersuri în acest sens din timp.

Partea drăguță la acest centru de divertisment este că există amenajată, la subsol, o sală cu jocuri pentru copii. Astfel, veți găsi aici două piste de mini-bowling, jocuri electronice, masă de hochei, simulator de baschet sau masă de fotbal.

Centrul de Agrement, Poiana Brașov

Cât costă distracția?

În primul rând, să știți că nu există nicio taxă de acces. Practic, dacă vrei să mergi să bei o cafea aici, o poți face fără probleme. Mai ales că există o zonă destul de mare ce are rol de cafenea.

Totuși, dacă vrei să te bucuri de toate beneficiile locației, există un preț fix de 100 de lei/zi/persoană, pe care dacă îl plătești poți beneficia de toate activitățile de aici.

Separat, iată care sunt costurile pentru fiecare distracție în parte:

Tarife Centrul de Agrement, Poiana Brașov

Pentru a escalada, prețul nu se reduce doar la 10 lei/oră. La aceștia se adaugă și costul de închiriere al corzilor și al încălțărilor, iar prețul total ajunge, de fapt, la 45 de lei/oră/copil.

Când este deschis Centrul?

Centrul de agrement din Poiana Brașov este închis lunea, iar programul acestuia este ușor diferit față de cel al sălii de escaladă.

Program Centru:
Marți – Duminică 12:00 – 22:00
Luni – Închis

Program Sală Escaladă:
Marți – Vineri 16:00 – 22:00
Sâmbătă – Duminică 12:00 – 20:00
Luni – Închis

Pentru a accesa mai multe informații legate de această locație, intrați pe site-ul oficial al centrului.

Lasă un răspuns