Cărți despre iarnă Crăciun, potrivite copiilor între 0 și 4 ani

Este sezonul poveștilor de iarnă, motiv pentru care m-am gândit să vă arăt opt cărticele ce au în prim-plan Crăciunul sau zăpada. Acestea pot fi citite și bebelușilor, dar și copiilor mai mari, căci prezintă peripeții din care cei mici vor avea cu siguranță de învățat.

Pinguinul și prietenii lui

Este o carte interactivă, publicată de Editura Rao, iar copilașii vor face cunoștință, pe rând, cu foci, morse și alte animale ce trăiesc în ținuturile înghețate. Pe fiecare pagină este o întrebare simplă, iar cei mici sunt angrenați în jocul animalelor.

Pinguinul și prietenii lui

Povești de iarnă

Cartea conținte 15 povești care îi vor emoționa chiar și pe părinți. Personajele sunt adorabile, începând cu Ica-Veverica, Pinguș sau Lica-Aricica, iar copiii vor călători împreună cu acestea în aventuri troienite cu zăpadă.

Povești de iarnă

Crăciunul perfect al Emmei

Scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc, publicația continuă seria de povești ale Emmei cu care ne-a obișnuit Prințesa Urbană. De data aceasta, învățăm despre cadouri, nerăbdarea copiilor în fața deschiderii lor, dar și despre iubire!

Crăciunul perfect al Emmei

Povești de Crăciun pentru copii

Îngerași, șosete pline de cadouri și un Moș Crăciun în întârzieri – toate acestea se regăsesc în acest volum foarte haios. Copiii învață cu nu trebuie să fie egoiști, că e nevoie de răbdare chiar și în perioada sărbătorilor, dar și că, în final, Moșul ajunge în casele tuturor celor mici.

Povestiri de Crăciun pentru copii

Cum a fost salvat Crăciunul

Ce s-ar întâmpla dacă Moș Crăciun ar avea un accident și ar uita ce avea de făcut? Ei bine, așa începe această poveste, iar cel care reușește să salveze această sărbătoare este Luca, un băiețel foarte simpatic.

Cum a fost salvat Crăciunul

Crăciunul din pădure

De data aceasta, protagoniștii sunt animalele din pădure. Întrebarea care se află pe buzele tuturor este dacă vor primi sau nu cadouri de Crăciun. În final, însă, cartea ne arată că cel mai important este să fim împreună, dincolo de daruri și globulețe.

Crăciunul din pădure

Îngerașul și Noaptea Sfântă de Crăciun

Într-o noapte de iarnă, un îngeraș își pierde bagheta magică. În căutarea acesteia, i se alătură, dornice să îl ajute, animalele pădurii. La final, personajele vor trăi miracolul Crăciunului.

Îngerașul și Noaptea Sfântă de Crăciun

Franklin și cadoul de Crăciun

Știți deja că suntem fani ai seriei de cărți Franklin, motiv pentru care nu putea lipsi din biblioteca noastră și o poveste de Crăciun. De data aceasta, haioasa broscuță nu se poate decide asupra jucăriei pe care să o doneze de Crăciun. Ajutat de mătușa sa, Franklin reușește să aleagă darul perfect.

Franklin și cadoul de Crăciun

Lasă un răspuns