Descoperă orașul Pitești alături de copii: Activități distractive pentru întreaga familie

dc6b8d6e-3fd1-4541-9f0f-486ce32c7eb9
Ce să faci cu copiii în Pitești

Pitești, un oraș plin de farmec situat în inima României, oferă o multitudine de activități captivante pentru familiile cu copii. De la experiențe culturale până la aventuri în aer liber, iată câteva lucruri minunate de făcut cu copiii în „Orașul lalelelor”.

Picnic în Parcul Trivale

Împachetează un coș de picnic și îndreaptă-te către Parcul Trivale pentru o zi plină de distracție în aer liber. Lasă-i pe cei mici să se dezlănțuie pe terenurile de joacă, să exploreze vegetația luxuriantă și chiar să facă o plimbare cu barca pe lac.

În plus, tot aici vei găsi locuri de joacă nou construite, unde copiii se pot simți în elementul lor câteva ore.

Descoperă Grădina Zoologică din Pitești

Pornește într-o aventură sălbatică la Grădina Zoologică din Pitești. Aici, copiii vor putea întâlni o gamă diversă de animale din întreaga lume și vor avea ocazia să învețe despre conservarea biodiversității.

Urși, tigri, lei și o varietate impresionantă de păsări.

Biletul costă 4 lei pentru cei mici și 8 lei pentru adulți.

În plus, Grădina Zoo din Pitești are și un loc de joacă nou, nouț, foarte atractiv pentru copii.

Locul de joacă de la Zoo Pitești

Plimbare pe Bulevardul Republicii

Explorează străzile Piteștiului printr-o plimbare relaxantă pe Bulevardul Republicii. Oprește-te la cafenelele locale și la gelaterii pe parcurs și bucură-te de atmosfera animată a acestui oraș fermecător.

În fața primăriei din oraș există și o fântână muzicală. Noi am mers în luna martie și nu era pornită, din păcate. Din câte am înțeles, aceasta funcționează doar vara.

Cinema la Mall Vivo

În cazul în care vreți să mergeți la film, să știți în centrul comercial Vivo există un Cinema City.

De altfel, în acest mall sunt și câteva zone de joacă pentru copii mai mici sau mai mari.

Cu istoria sa bogată, frumusețea naturală și gama variată de activități, Pitesti oferă oportunități infinite pentru distracție și aventură în familie. Așadar, împachetează-ți bagajele, adună-ți copiii și pregătește-te pentru o vacanță de neuitat în acest oraș românesc fermecător.

Lasă un răspuns