„Fecioarele” de Alex Michaelides, o poveste plină de mister

fecioarele-de-alex-michaelides
„Fecioarele” de Alex Michaelides, o poveste plină de mister

„Fecioarele” de Alex Michaelides este un thriller literar ce îmbină ingenios elemente de mitologie greacă, psihologie și mister. În centrul poveștii se află Mariana Andros, o psihoterapeută talentată, dar cu propriii săi demoni interiori, care devine obsedată de un grup numit „Fecioarele”.

Când o membră a acestui grup este implicată într-un incident misterios, Mariana se lansează într-o căutare disperată adevărului, care o conduce pe un drum periculos și tensionat.

Michaelides reușește să creeze o atmosferă înfricoșătoare și plină de suspans, în care cititorii sunt captivați de fiecare pagină. Intriga este complexă și plină de întorsături neașteptate, iar personajele sunt bine conturate, cu straturi adânci de psihologie și secrete întunecate.

Alex Michaelides, autorul bestsellerului „Pacienta Tăcută”

Cu o scriitură elegantă și un ritm alert, „Fecioarele” te ține în priză până la ultima pagină, oferind o experiență de lectură captivantă și memorabilă.

„Cel mai important roman despre mediul universitar de la Istoria secretă a Donnei Tartt… Milioanele de cititori care au apreciat Pacienta tăcută vor fi încântați să afle că Alex Michaelides ne surprinde iarăși cu o întorsătură de situație imposibil de anticipat.

Tony Parsons

Este o carte ideală pentru iubitorii genului thriller psihologic și pentru oricine caută o poveste plină de mister și tensiune.

Alex Michaelides este cel care a scris volumele Pacienta tăcută și Furia.

Lasă un răspuns