Despre mine

Bună!

Mă numesc Otilia Serescu. Sunt jurnalist, mamă a doi copii minunați (cum altfel?) – Ingrid și Filip-, iubitoare de călătorii și de gust bun. Am decis să încep să scriu pe un blog din două motive foarte simple.

În primul rând, pentru că amintirile se păstrează în suflet, însă e mai simplu când ele sunt așternute pe o pagină ce poate fi citită și la anul și peste 10 și atunci când copiii mei vor fi mari. Așadar, blogul ar putea fi considerat un fel de moștenire pe care le-o las lor, ca să nu uite niciodată ce călătorie minunată este viața noastră de familie.

În al doilea rând, am început să scriu pentru ca multe prietene cu copii îmi puneau întrebări legate de experiența noastră alături de cei mici în vacanțe. Pentru că timpul de povești e limitat, am zis să le sintetizez informațiile în articole pe blog, să pun câteva poze și poate le ajută în inițiativa de a călători cu cei mici.

Aveți în față un blog de călătorii cu copiii, dar și un loc unde aflați ce le mai puteți citi celor mici și – de ce nu? – ce carte să stea pe noptiera voastră.

Tot pe pagina mea veți găsi și povești audio, citite de mine, pe care le puteți folosi atunci când mergeți cu mașina sau dacă pur și simplu sunteți prea obosiți ca să lecturați cu voce tare povestea de seară.

Nu în ultimul rând, pe blog există o secțiune dedicată interviurilor. Aici veți întâlni persoane mai mult sau mai puțin cunoscute care călătoresc împreună cu copiii. Încerc să aflu ce destinații preferă, ce nu le lipsește din bagaj și care e destinația la care visează!

Sper să aveți parte de o experiență frumoasă pe site-ul meu și să vă deschid apetitul pentru vacanțe alături de cei mici.

Huge hug!

Otilia S.